Buffetoversigt kopieret fra Nørre Vosborgs hjemmeside:
"Brunch med Vestjyske specialiteter
- Røget laks med saltmandler og rygeostcreme
- Vosborgs tøndemodne sild med karrysalat
- Fanøskinke med salat af grønne bønner
- Vildtpølser fra Vedersø med syltede grøntsager
- Slagter Sørensens Skjern Å økologiske rullepølse med sky og løg
- Hjemmelavet pålæg af Vosborg Kvæg
- Salat med økokylling fra Flytkjær
- Røget andebryst fra Vinderup med tranebær
- Vestjysk kartoffelsalat med olie, krydderurter og sæsonens løg
- Gulerod-persillerodssalat
- Tomatsalat med mozzerella og fennikel
- Sæsonens rå salat
- Oksefrikadeller af Jysk Kvæg fra Nørre Vosborgs jorder
- Hjemmelavet leverpostej med hjemmesyltede agurker
- Friskost med Nørre Vosborg Honning
- Økologiske egnsoste fra Thise Mejeri
- Hjemmelavet marmelade
- Yoghurt med bagte bær
- Hjemmelavet smoothie
- Frisk skåret frugt
- Morgenbasser
- Rugbrød
- Friskbagt brød og rundstykker
- Røræg og bacon
- Brunchpølser
- Hjemmelavede pandekager med sirup
- Croissanter
- Juice og kaffe
Der var rigeligt, og det var godt. En dejlig udflugt på en regnfuld decemberdag
Ingen kommentarer:
Send en kommentar